Veel aandacht bij Go Buster Rijschool in Leidschendam

Rijschool Go Buster in Leidschendam is een jonge rijschool met instructeurs die veel persoonlijke aandacht voor jou hebben. Bij onze rijschool weten we wie je bent en welke manier van lesgeven bij jou hoort. Hoewel iedereen uiteraard een goede rijopleiding krijgt waarin alle lesstof aan bod komt, zorgen we wel voor maatwerk. Dat kan ook doordat we gebruikmaken van zowel een schakelauto als een automaat. Daarnaast hebben we een rustige en geduldige aanpak, waarin jij alle kansen krijgt om eventueel fouten te maken. Dat allemaal met het doel om jou straks zo veilig mogelijk te laten slagen voor je rijbewijs na je rijlessen bij onze rijschool in Leidschendam!

De mascotte van gobuster rijschool in Leidschendam en omstreken.
Bob de Bie, Seo van Go busters rijschool achter het stuur.
De mascotte van gobuster rijschool in Leidschendam en omstreken.
269738226_1082641852552461_2389815917943574328_n

Kwalitatieve rijlessen bij Go Buster

Go Buster Rijschool in Leidschendam biedt jouw kwalitatieve rijlessen aan tegen scherpe tarieven. Wij stellen de voortgang van onze kandidaten voorop. Dat doen we onder andere door onze kandidaten tussentijdse toetsen te laten doen. De meeste leerlingen zijn daardoor minder zenuwachtig voor het echte praktijkexamen, omdat je al eens hebt kennisgemaakt met het CBR en je kunt ook nog eens vrijstellingen binnenslepen! Tijdens het praktijkexamen rijden we vaak mee met onze leerlingen, om goed te kunnen zien wat er goed gaat en eventueel beter kan. We begeleiden je dus van begin tot eind bij Go Buster Rijschool in Leidschendam.

De mascotte van gobuster rijschool in Leidschendam en omstreken.

Frequently Asked Question

Hoe veel lessen heeft iemand gemiddeld nodig?

Het gemiddeld aantal lesuren voor het behalen van het rijbewijs bedraagt ongeveer 43, volgens een onderzoek van het CBR onder examenkandidaten in 2021. Het aantal benodigde rijlessen kan echter variëren voor elke individuele leerling. Iedereen leert immers op zijn of haar eigen tempo. Het is daarom raadzaam om de instructeur van je rijschool te laten inschatten hoeveel rijlessen jij nodig hebt, aangezien zij dit het beste kunnen beoordelen op basis van hun ervaring. Het is belangrijk om jezelf voldoende tijd te gunnen en de benodigde lessen te nemen om een veilige en bekwame bestuurder te worden.

In welke omgeving rijdt u?

Wij rijden in een straal van ongeveer 10 km rondom Leidschendam, zoals Blijswijk, Zoetermeer, Voorschoten, Wassenaar, Stompwijk, Rijswijk en Ypenburg.

Is een proefles echt gratis?

Ja, een proefles is inderdaad gratis! Het biedt je de mogelijkheid om onze diensten uit te proberen voordat je besluit om je in te schrijven voor rijlessen. Het gratis proeflesaanbod geldt echter alleen voor de handgeschakelde Renault Clio en niet voor de Tesla. We willen ervoor zorgen dat je de kans krijgt om te ervaren hoe het is om met een handgeschakelde auto te rijden voordat je je definitieve keuze maakt. Als je interesse hebt in een proefles met de Tesla, kunnen we je uiteraard informeren over de beschikbare mogelijkheden en eventuele kosten die daaraan verbonden zijn. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en om een afspraak te maken voor jouw gratis proefles.

Hoe maak ik een afspraak?

Er zijn verschillende manieren om een afspraak te maken bij Go Buster Rijschool:

1. Contractsformulier: Je kunt een afspraakverzoek indienen door het contractsformulier in te vullen op onze website. Zodra we je aanvraag ontvangen, nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om de afspraak te bevestigen.

2. E-mail: Stuur een e-mail naar info@gobuster-rijschool.com met je naam, contactgegevens en de gewenste datum en tijd voor je afspraak. We zullen je e-mail zo snel mogelijk beantwoorden en de afspraak bevestigen.

3. Telefonisch: Je kunt ons ook telefonisch bereiken om een afspraak te maken. Bel naar 06 52740883 en ons vriendelijke team helpt je graag verder om een geschikte datum en tijd te plannen.

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–Zodra je ervoor kiest om bij Go Buster Rijschool te lessen, wordt je toegevoegd aan onze eigen App. Via deze App kun je zelf bepalen wat het beste bij je past binnen de beschikbare tijden die we aanbieden. Je hebt de flexibiliteit om je rijlessen in te plannen op een moment dat voor jou het meest geschikt is.

Als je nog vragen hebt of hulp nodig hebt bij het maken van een afspraak, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om je te ondersteunen en je op weg te helpen naar het behalen van je rijbewijs.

Wat is jullie annuleringsbeleid?

Als je een afspraak wilt annuleren of verzetten, vragen wij je om dit ten minste 24 uur van tevoren te doen. Op die manier kunnen wij een andere klant inplannen. Bij annuleringen binnen 24 uur kunnen er annuleringskosten in rekening worden gebracht.

Kan ik tijdens mijn rijopleiding wisselen tussen schakelen en automaat?

Ja, als blijkt dat je baat hebt bij het automaat rijden, is het mogelijk om over te stappen. Het is echter belangrijk op te merken dat je wel een aantal lessen in de automaat moet hebben gevolgd voordat je het examen kunt aanvragen. Daarnaast is het aantal keren dat je kunt wisselen beperkt binnen je lespakket.