|

Cashback actie, profiteer nu en verdien €136,50 terug!

De mascotte van gobuster rijschool in Leidschendam en omstreken.

Cashback Actie van 1 Februari tot 31 December 2024!

Wil jij snel en voordelig je rijbewijs halen? Bij Rijschool Go-Buster Leidschendam – Zoetermeer, waar eigenaar en instructeur Bob de Bie je persoonlijk begeleidt, hebben we een fantastische cashback actie voor jou! Als je erin slaagt om in één keer je rijbewijs te behalen tussen 1 februari en 31 december, ontvang je maar liefst €136,50 cash terug. Lees verder en ontdek hoe je kunt profiteren van deze geweldige aanbieding.

Waarom kiezen voor Rijschool Go-Buster met Bob de Bie?

Rijschool Go-Buster, geleid door de ervaren instructeur Bob de Bie, is dé rijschool in de regio Leidschendam – Zoetermeer. Met persoonlijke begeleiding en de keuze tussen een Tesla (automaat) of een Clio (handgeschakeld) maken wij jouw rijlessen aangepast aan jouw wensen en behoeften. Onze focus ligt op het bieden van kwalitatieve rijlessen, en met onze cashback actie willen we jou extra belonen voor je succes!

Hoe werkt de cashback actie?

Het is eenvoudig! Volg je rijlessen bij Rijschool Go-Buster, en als je slaagt voor je rijbewijs in één keer, ontvang je €136,50 cashback. Laten we de kosten even op een rijtje zetten:

Je betaalt de all-inprijs van 256,00 euro dit is inclusief het CBR-examen van 136,50.
De kosten van het CBR-examen krijg je als bonus volledig terug als je in één keer slaagt. Dat betekent dat je effectief maar €119,50 betaalt voor je examen, inclusief alle bijkomende kosten!

Waarom zou je voor onze cashback actie kiezen?

1. Financiële beloning: Je ontvangt €136,50 cash terug bij een succesvolle eerste poging.
2. Persoonlijke begeleiding: Bob de Bie staat garant voor professionele en persoonlijke rijlessen.
3. Keuzevrijheid in voertuig: Kies tussen een Tesla (automaat) of een Clio (handgeschakeld).

Profiteer nu van deze geweldige kans!

Wacht niet langer en maak gebruik van deze speciale cashback actie bij Rijschool Go-Buster Leidschendam – Zoetermeer. Verbeter je rijvaardigheden, behaal je rijbewijs in één keer en ontvang €136,50 cash terug! Neem vandaag nog contact met ons op om je eerste rijles te plannen en gebruik te maken van deze unieke promotie.

Bij Rijschool Go-Buster met Bob de Bie gaan we voor succes, en met deze actie willen we jou helpen jouw rijbewijsdoelen te bereiken. Wacht niet langer en begin je rijavontuur met ons!

 

De mascotte van gobuster rijschool in Leidschendam en omstreken.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *