Persoonlijke rijles Leidschendam

Rijlessen in Leidschendam in de schakelauto van Go Buster Rijschool worden gegeven in een Renault Clio of een Tesla model S. In lessen van 50 minuten (of in blokuren) werken we naar jouw doel: het halen van je rijbewijs. Dat doen we door een rustige, coachende en persoonlijke manier van lesgeven. Bij onze gediplomeerde rijinstructeurs hoef je niet bang te zijn om een fout te maken, want dan leggen we het gerust nog een keertje aan je uit. Of nog een keer. Wat ons betreft is je rijopleiding dan ook maatwerk, en sluiten we aan op jouw leerbehoeftes. Na je gratis proefles maken we een inschatting welk pakket het beste bij jou past en gaan we echt van start met je rijlessen bij Go Buster Rijschool in Leidschendam.

De mascotte van gobuster rijschool in Leidschendam en omstreken.

Wat mag je van ons verwachten

Les gebied

Wij rijden in een straal van ongeveer 10 km rondom Leidschendam, zoals Blijswijk, Zoetermeer, Voorschoten, Wassenaar, Stompwijk, Rijswijk en Ypenburg.

Rijles in een Tesla

Automaten zijn gemakkelijker te bedienen, bovendien kan het rijden in een automaat stress verminderen, omdat je je alleen hoeft te concentreren op gas geven, remmen en sturen.

Rijles in een Renault Clio.

Handgeschakelde auto's bieden een andere rijervaring en hebben voordelen op het gebied van controle, brandstofefficiëntie en prestaties.

Opfriscursus

Meer vertrouwen in onderandere:
- niet meer durven te rijden.
- moeite hebben met inparkeren.
-
op de snelweg te rijden.

De mascotte van gobuster rijschool in Leidschendam en omstreken.
Bob de Bie, Seo van Go busters rijschool achter het stuur.

Bereid je voor op de toekomst met onze rijles in de automaat

Bereid je voor op de auto van de toekomst en start bij Go Buster Rijschool met rijlessen in de automaat. Onze automaat is bovendien wel heel bijzonder: wij nemen je mee in een Tesla model S! Een automaat kan heel handig zijn op het moment dat je een beperking hebt waardoor je niet (of niet zo makkelijk) kunt schakelen. Het kan ook een uitkomst zijn op het moment dat je het heel lastig vindt om alle handelingen in een schakelauto onder de knie te krijgen. Je kunt je daardoor beter op het verkeer focussen. Je zal ook een apart rijexamen afleggen speciaal voor de automaatauto. Rijles in een automaat kan je vaak ook een winst opleveren in het totaalaantal rijlessen dat je volgt bij Go Buster Rijschool in Leidschendam.

De mascotte van gobuster rijschool in Leidschendam en omstreken.
De mascotte van gobuster rijschool in Leidschendam en omstreken.
nick

Opfriscursus rijlessen Leidschendam

Opfriscursus autorijden in Leidschendam bij Go Buster Rijschool houdt in dat wij je helpen om weer meer zelfvertrouwen in het verkeer te krijgen. Bijvoorbeeld op het moment dat je een ongeluk hebt gehad in je auto en sindsdien niet meer durft te rijden. Misschien hik je altijd vreselijk aan tegen het inparkeren en rijd je daarom maar rondjes om net dat veilige parkeerplekje te vinden. Of wellicht heb je moeite met het rijden over de snelweg en rijd je daardoor alleen nog maar in je directe woonomgeving. Kortom, er kunnen allerlei redenen zijn waarom je niet meer met plezier in de auto stapt. Wij helpen je weer achter het stuur te krijgen en controle te nemen bij Go Buster Rijschool in Leidschendam.

Frequently Asked Question

Hoe veel lessen heeft iemand gemiddeld nodig?

Het gemiddeld aantal lesuren voor het behalen van het rijbewijs bedraagt ongeveer 43, volgens een onderzoek van het CBR onder examenkandidaten in 2021. Het aantal benodigde rijlessen kan echter variëren voor elke individuele leerling. Iedereen leert immers op zijn of haar eigen tempo. Het is daarom raadzaam om de instructeur van je rijschool te laten inschatten hoeveel rijlessen jij nodig hebt, aangezien zij dit het beste kunnen beoordelen op basis van hun ervaring. Het is belangrijk om jezelf voldoende tijd te gunnen en de benodigde lessen te nemen om een veilige en bekwame bestuurder te worden.

In welke omgeving rijdt u?

Wij rijden in een straal van ongeveer 10 km rondom Leidschendam, zoals Blijswijk, Zoetermeer, Voorschoten, Wassenaar, Stompwijk, Rijswijk en Ypenburg.

Is een proefles echt gratis?

Ja, een proefles is inderdaad gratis! Het biedt je de mogelijkheid om onze diensten uit te proberen voordat je besluit om je in te schrijven voor rijlessen. Het gratis proeflesaanbod geldt echter alleen voor de handgeschakelde Renault Clio en niet voor de Tesla. We willen ervoor zorgen dat je de kans krijgt om te ervaren hoe het is om met een handgeschakelde auto te rijden voordat je je definitieve keuze maakt. Als je interesse hebt in een proefles met de Tesla, kunnen we je uiteraard informeren over de beschikbare mogelijkheden en eventuele kosten die daaraan verbonden zijn. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en om een afspraak te maken voor jouw gratis proefles.

Hoe maak ik een afspraak?

Er zijn verschillende manieren om een afspraak te maken bij Go Buster Rijschool:

1. Contractsformulier: Je kunt een afspraakverzoek indienen door het contractsformulier in te vullen op onze website. Zodra we je aanvraag ontvangen, nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om de afspraak te bevestigen.

2. E-mail: Stuur een e-mail naar info@gobuster-rijschool.com met je naam, contactgegevens en de gewenste datum en tijd voor je afspraak. We zullen je e-mail zo snel mogelijk beantwoorden en de afspraak bevestigen.

3. Telefonisch: Je kunt ons ook telefonisch bereiken om een afspraak te maken. Bel naar 06 52740883 en ons vriendelijke team helpt je graag verder om een geschikte datum en tijd te plannen.

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–Zodra je ervoor kiest om bij Go Buster Rijschool te lessen, wordt je toegevoegd aan onze eigen App. Via deze App kun je zelf bepalen wat het beste bij je past binnen de beschikbare tijden die we aanbieden. Je hebt de flexibiliteit om je rijlessen in te plannen op een moment dat voor jou het meest geschikt is.

Als je nog vragen hebt of hulp nodig hebt bij het maken van een afspraak, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om je te ondersteunen en je op weg te helpen naar het behalen van je rijbewijs.

Wat is jullie annuleringsbeleid?

Als je een afspraak wilt annuleren of verzetten, vragen wij je om dit ten minste 24 uur van tevoren te doen. Op die manier kunnen wij een andere klant inplannen. Bij annuleringen binnen 24 uur kunnen er annuleringskosten in rekening worden gebracht.

Kan ik tijdens mijn rijopleiding wisselen tussen schakelen en automaat?

Ja, als blijkt dat je baat hebt bij het automaat rijden, is het mogelijk om over te stappen. Het is echter belangrijk op te merken dat je wel een aantal lessen in de automaat moet hebben gevolgd voordat je het examen kunt aanvragen. Daarnaast is het aantal keren dat je kunt wisselen beperkt binnen je lespakket.