Persoonlijke rijles Leidschendam, Zoetermeer of Delft

Bij Go Buster Rijschool begrijpen we dat iedereen uniek is en verschillende behoeften heeft als het gaat om het behalen van hun rijbewijs. Daarom bieden wij een breed scala aan mogelijkheden aan om aan jouw specifieke wensen te voldoen. En hebben aantrekkelijke tarieven. Of je nu op zoek bent naar een compleet lespakket of liever losse lessen wilt volgen, wij hebben de perfecte optie voor jou.

Hieronder vind je een overzicht van al onze mogelijkheden, inclusief de bijbehorende tarieven. Houd er rekening mee dat niet alle kosten zijn inbegrepen in de pakketten en dat het soms nodig kan zijn om extra lessen te volgen buiten je pakket om.

Bij Go Buster Rijschool streven we ernaar om jou de best mogelijke rijervaring te bieden. Onze ervaren en geduldige instructeurs zullen je begeleiden op weg naar het behalen van je rijbewijs. Houd er rekening mee dat het aantal benodigde lessen kan variëren, afhankelijk van jouw persoonlijke vaardigheden en leertempo.

Neem gerust contact met ons op om meer te weten te komen over onze tarieven en om een lesplan op maat te bespreken. We kijken ernaar uit om jou te helpen om zelfverzekerd en veilig de weg op te gaan!

 

De mascotte van gobuster rijschool in Leidschendam en omstreken.

*Alles-in-1-pakketten

ACTIE VOOR STARTERS

225,-

5 lessen á 50 minuten

Voordelig van start gaan

15 RIJLESSEN


1249,-

15 lessen á 50 minuten

Inclusief  :

Toets moment rijschool

Tussen tijds- toets. (ttt) 

Praktijkexamen.

25 RIJLESSEN


1699,-

25 lessen á 50 minuten

Inclusief  :

Toets moment rijschool

Tussen tijds- toets. (ttt) 

Praktijkexamen.

35 RIJLESSEN


2149,-

35 lessen á 50 minuten

Inclusief  :

Toets moment rijschool

Tussen tijds- toets. (ttt) 

Praktijkexamen.

42 RIJLESSEN


2499,-

42 lessen á 50 minuten

Inclusief  :

Toets moment rijschool

Tussen tijds- toets. (ttt) 

Praktijkexamen.

De mascotte van gobuster rijschool in Leidschendam en omstreken.

Overige Tarieven

CBR

Rijexamen  295,- 
Theorie-examen 48,- 
Tussentijdse toets  275,- 
Medische verklaring  44,50 
 

Rijschool Tarieven

Proefles “schakel” Gratis 
Eenmalige rijles (50 minuten) 47,50
Losse “proef” toets moment 65,-
 
“Let op: prijswijzigingen voorbehouden.”
 
 

Wil je 50,- verdienen?

Vertel je vrienden over je rijlessen bij onze rijschool in Leidschendam. Wanneer ze een pakket kopen, profiteer jij direct en verdien je 50 euro!

De mascotte van gobuster rijschool in Leidschendam en omstreken.

Frequently Asked Question

Hoe veel lessen heeft iemand gemiddeld nodig?

Het gemiddeld aantal lesuren voor het behalen van het rijbewijs bedraagt ongeveer 43, volgens een onderzoek van het CBR onder examenkandidaten in 2021. Het aantal benodigde rijlessen kan echter variëren voor elke individuele leerling. Iedereen leert immers op zijn of haar eigen tempo. Het is daarom raadzaam om de instructeur van je rijschool te laten inschatten hoeveel rijlessen jij nodig hebt, aangezien zij dit het beste kunnen beoordelen op basis van hun ervaring. Het is belangrijk om jezelf voldoende tijd te gunnen en de benodigde lessen te nemen om een veilige en bekwame bestuurder te worden.

In welke omgeving rijdt u?

Wij rijden in een straal van ongeveer 10 km rondom Leidschendam, zoals Blijswijk, Zoetermeer, Voorschoten, Wassenaar, Stompwijk, Rijswijk en Ypenburg.

Is een proefles echt gratis?

Ja, een proefles is inderdaad gratis! Het biedt je de mogelijkheid om onze diensten uit te proberen voordat je besluit om je in te schrijven voor rijlessen. Het gratis proeflesaanbod geldt echter alleen voor de handgeschakelde Renault Clio en niet voor de Tesla. We willen ervoor zorgen dat je de kans krijgt om te ervaren hoe het is om met een handgeschakelde auto te rijden voordat je je definitieve keuze maakt. Als je interesse hebt in een proefles met de Tesla, kunnen we je uiteraard informeren over de beschikbare mogelijkheden en eventuele kosten die daaraan verbonden zijn. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en om een afspraak te maken voor jouw gratis proefles.

Hoe maak ik een afspraak?

Er zijn verschillende manieren om een afspraak te maken bij Go Buster Rijschool:

1. Contractsformulier: Je kunt een afspraakverzoek indienen door het contractsformulier in te vullen op onze website. Zodra we je aanvraag ontvangen, nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om de afspraak te bevestigen.

2. E-mail: Stuur een e-mail naar info@gobuster-rijschool.com met je naam, contactgegevens en de gewenste datum en tijd voor je afspraak. We zullen je e-mail zo snel mogelijk beantwoorden en de afspraak bevestigen.

3. Telefonisch: Je kunt ons ook telefonisch bereiken om een afspraak te maken. Bel naar 06 52740883 en ons vriendelijke team helpt je graag verder om een geschikte datum en tijd te plannen.

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–Zodra je ervoor kiest om bij Go Buster Rijschool te lessen, wordt je toegevoegd aan onze eigen App. Via deze App kun je zelf bepalen wat het beste bij je past binnen de beschikbare tijden die we aanbieden. Je hebt de flexibiliteit om je rijlessen in te plannen op een moment dat voor jou het meest geschikt is.

Als je nog vragen hebt of hulp nodig hebt bij het maken van een afspraak, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om je te ondersteunen en je op weg te helpen naar het behalen van je rijbewijs.

Wat is jullie annuleringsbeleid?

Als je een afspraak wilt annuleren of verzetten, vragen wij je om dit ten minste 24 uur van tevoren te doen. Op die manier kunnen wij een andere klant inplannen. Bij annuleringen binnen 24 uur kunnen er annuleringskosten in rekening worden gebracht.

Kan ik tijdens mijn rijopleiding wisselen tussen schakelen en automaat?

Ja, als blijkt dat je baat hebt bij het automaat rijden, is het mogelijk om over te stappen. Het is echter belangrijk op te merken dat je wel een aantal lessen in de automaat moet hebben gevolgd voordat je het examen kunt aanvragen. Daarnaast is het aantal keren dat je kunt wisselen beperkt binnen je lespakket.

De mascotte van gobuster rijschool in Leidschendam en omstreken.