Met deze Qr een proefrit aanvragen. Of je volgende les boeken.

Proefles bij Go Buster Rijschool Leidschendam

Wanneer je een proefles inplant bij Go Buster is deze in de Dacia gratis en in de Tesla kost een proefles €25.-

Proeflessen kunnen makkelijk ingepland worden via de Go Buster app, je plant een datum en tijd in die voor jou uit komt en je bent klaar! Voor de proefles wordt je nog opgebeld door jouw rijinstructeur voor extra informatie en wat je allemaal mee moet nemen.
Ook zal de rijinstructeur extra tips geven over bijvoorbeeld je schoenen, een eerste rijles is namelijk niet echt makkelijk als je hakken draagt!

Met deze Qr een proefrit aanvragen. Of je volgende les boeken.

Wanneer de dag van de proefles is aangebroken ben jij waarschijnlijk heel zenuwachtig, dit is begrijpelijk maar totaal niet nodig! Wanneer de rijinstructeur aan komt wordt je opgebeld dat hij er is. Eerst zal de rijinstructeur zichzelf voorstellen en wij zijn natuurlijk ook benieuwd naar jou, nog voor je gaat rijden wordt de binnenkant van de auto uitgelegd. Ook zal de rijinstructeur ervoor proberen te zorgen dat jij je op je gemakt voelt.

En nu RIJDEN, tijdens de proefles zal je niet gelijk alles doen. Heb je al ervaring met rijden zal de rijinstructeur je wat sneller wat dingen laten proberen. Maar over het algemeen ga je tijdens je proefles alleen maar sturen en misschien een heel klein stukje gas geven.

Na ongeveer 50 minuten zorgt de rijinstructeur ervoor dat je weer thuis bent, de rijinstructeur heeft op dat moment genoeg gezien om te kijken naar het beste pakket wat bij jou past. Ook zou hij je nog wat tips geven wat voor jou echt belangrijk is om aan te werken.

Dan ga je lekker naar huis en kan je rustig nadenken over wat jij doet. Gemiddeld ligt het aantal lessen die een startende leerling nodig heeft rond de 43 lessen volgens het CBR.

Mocht je vragen hebben kan je ons altijd appen en mocht je het al zeker weten kan je gewoon een les in plannen. Je rijinstructeur zal de factuur naar je opsturen per mail of via whatsapp naar voorkeur van de leerling. Heb je na de proefles nog vragen is je instructeur altijd nog bereikbaar om vragen te beantwoorden heel makkelijk via whatsapp of als er wat meer vragen zijn kunnen we even bellen.

Het kan soms zijn dat we bij Go Buster rijschool in Leidschendam, niet direct opnemen, kans is dan dat we op de weg zitten vandaar dat wij ook bereikbaar zijn op whatsapp! Wil je toch graag bellen kan je ons ook een berichtje sturen via Whatsapp met een terugbelverzoek!

Scan de QR code hieronder en plan jou proefles bij Go Buster Rijschool Leidschendam nu!!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *