GoBuster App

Wist je al dat wij bij Go Buster Rijschool onze eigen app hebben gemaakt??
Bij Go Buster Rijschool willen we het onze leerlingen zo makkelijk mogelijk maken. Daarom geen papieren afspraken kaarten meer maar gewoon via de Go Buster app. (Mocht je geen app kunnen gebruiken kunnen we altijd aan het einde van de les een nieuwe afspraak inplannen) Op deze app zie je leuke weetjes, kan je je theorie oefenen en kan je dus ook je lessen in plannen!

Voorheen hadden wij andere apps, alleen vonden wij het zonde dat onze eigen naam er niet in stond! Wij zijn Go Buster Rijschool en dat willen we maar al te graag naar buiten brengen. Ook was het zo dat het niet aan al onze wensen voldeed. Dus wij dachten dan kunnen we er misschien zelf beter 1 gaan bouwen!!!

De app kan via een link gedownload worden, deze krijg je doorgestuurd van je rijinstructeur of kan je hier downloaden. Als je de app gedownload hebt zie op de eerste pagina een aantal leuke wist je datjes/theorie vragen, deze worden via de facebook pagina elke week bijgewerkt!

Onderaan de app zie je verschillende knoppen, zoals Theorie, Leerling, Info en Vragen?

Als je op de Theorie knop drukt kan je theorie vragen oefenen! Wij proberen dit eens in de maand te veranderen zodat jij kan blijven oefenen met je theorie, want ook al heb je die gehaald, ook tijdens je praktijk examen blijft de theorie een belangrijk onderwerp!

Onder de knop leerlingen vind je alle informatie die voor een leerling van Go Buster van belang is. Zo kan je hier makkelijk contact opnemen met je rijinstructeur door op de knop bellen te drukken en kan je je lessen in plannen!
Je geeft aan wat voor een les je wilt plannen, automaat of schakel/1 of 2 uur lessen. Daarna kan je kijken welke dag en tijd je wilt lessen. De lessen kunnen tot een dag van te voren gepland worden. Kan jij toch niet op de geplande tijd/datum, geef dit dan zo snel mogelijk aan je rijinstructeur door. Een les kan tot 24 uur van te voren geannuleerd worden, daarna worden de kosten alsnog in rekening gebracht.
Jij als leerling krijgt een dag van te voren een herinnering via de mail zodat je de les niet vergeet!

Onder de knop info zetten wij als rijschool belangrijke informatie neer, zo kan je daar lezen wanneer je rijinstructeur op vakantie is of wanneer we weer iets nieuws op de app hebben toegevoegd!
Ook kan je hier een korte vragenlijst vinden over de Go Buster app, zodat wij onze app nog verder kunnen verbeteren!

Wij proberen ons continue te verbeteren, wij willen daarom ook in de toekomst een totale theorie module in de app bouwen. Zo kunnen wij onze leerlingen het totaal pakket bieden.

Heb jij nog leuke suggesties voor onze Go Buster Rijschool app? Laat dan vooral een reactie achter!


Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *